četvrtak, 9. listopada 2008.

Operacija trijumf


Ove jeseni ‘Operacija Trijumf’, koju proizvodi producentska tvrtka Emotion, krenut će i na ekranima Nove TV kao najveći projekt u regiji.
Šesnaest nadarenih kandidata će dobiti jedinstvenu priliku naučiti kako se postaje istinska glazbena zvijezda. Put do zvijezda je trnovit, pobjednik može biti samo jedan i to onaj koji se najbolje iskaže u svim zadanim disciplinama.
Za to će se brinuti tim stručnjaka sastavljen od najboljih skladatelja, koreografa, stilista, fotografa i drugih stručnjaka u showbiznisu. Njihov je zajednički cilj da za tri mjeseca naprave samo jednog glazbenog celebrityja među 16 kandidata koji će živjeti puna tri mjeseca u kući specijalno opremljenoj za njihov boravak, ali i za satove glazbe i scenskog nastupa koje će svakodnevno pohađati.
Svaki njihov korak će se pratiti TV kamerama u dnevnim emisijama, a svoj talent i napredak pokazivat će jednom tjedno u spektakularnoj gala večeri uživo u kojoj će imati priliku života i zapjevati rame uz rame najvećim domaćim i svjetskim glazbenim zvijezdama.

Nema komentara: